Programul etapei a XIII-a din Liga I, modificat la solicitarea FRF, după discuţii cu staful naţionalei

Programul etapei a XIII-a a Ligii I a fost modificat la solicitarea FRF, după discuţii cu staful echipei naţionale de fotbal, astfel încât cât mai mulţi jucători să fie disponibili devreme pentru prima reprezentativă, în vederea meciurilor cu Finlanda şi Insulele Feroe, din preliminariile Euro-2016.

122 afișări
Imaginea articolului Programul etapei a XIII-a din Liga I, modificat la solicitarea FRF, după discuţii cu staful naţionalei

Programul etapei a XIII-a din Liga I, modificat la solicitarea FRF, după discuţii cu staful naţionalei

"La solicitarea Federaţiei Române de Fotbal, care s-a consultat la rândul ei cu întregul staff al echipei naţionale, Liga Profesionistă de Fotbal şi ISB Media Holding şi-au dat acordul în ceea ce priveşte modificarea programului jocurilor etapei a 13-a, premergătoare meciurilor "tricolorilor" cu Finlanda (8 octombrie, la Bucureşti) şi cu Insulele Feroe (11 octombrie, în deplasare)", se arată pe site-ul LPF.

Având în vedere această solicitare, astfel încât meciurile programate să permită unui număr cât mai mare de jucători să fie disponibili cât mai devreme pentru echipa naţională, ţinând cont de importanţa jocurilor de calificare, LPF şi ISB răspund cererii FRF în spiritul celor arătate mai sus, punând interesul echipei naţionale de fotbal a României mai presus de orice", se mai arată pe site-ul LPF.

Modificările decise vizează partidele programate în 3, 4 şi 5 octombrie.

Programul etapei a XIII-a este următorul:

Vineri, 2 octombrie

FC Voluntari - Concordia Chiajna, ora 18.30

Pandurii Târgu Jiu - FC Viitorul, ora 21.00

Sâmbătă, 3 octombrie

Dinamo - Astra Giurgiu, ora 18.30

CSMS Iaşi - Steaua, ora 21.00

Duminică, 4 octombrie

FC Botoşani - ASA Târgu Mureş, ora 18.30

CFR Cluj - CSU Craiova, ora 21.00

Luni, 5 octombrie

Petrolul Ploieşti - ACS Poli Timişoara, ora 21.00.

Reprezentativa României va întâlni Finlanda în data de 8 octombrie, pe teren propriu, şi Insulele Feroe în 11 octombrie, în deplasare, în ultimele două etape ale grupelor de calificare la Campionatului European din 2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici