Programul naţionalei de tineret a României pentru meciul cu Letonia

Echipa de tineret a României va disputa, la 10 septembrie, de la ora 18.00, în deplasare, pe Stadionul Skonto din Riga, în compania formaţiei similare a Letoniei, ultimul joc al Grupei a 9-a de calificare la turneul final al Campionatului European "Under 21", ediţia 2011-2013.

328 afișări
Imaginea articolului Programul naţionalei de tineret a României pentru meciul cu Letonia

Naţionala de tineret a României (Imagine: Alin Matei/Mediafax Foto

Lotul de jucători va fi anunţat luni, când va avea loc şi reunirea acestora, de la ora 12.00, la Hotel Phoenicia. În aceeaşi zi, antrenorul principal Emil Săndoi împreună cu doi dintre fotbaliştii convocaţi va susţine o conferinţă de presă începând cu ora 17.30, la Centrul de Fotbal Buftea, informează FRF.

Toate antrenamentele echipei sunt deschise presei. Iată programul şedinţelor de pregătire, care se vor ţine, în principiu, la Centrul de Fotbal Buftea: luni, ora 18.00; marţi, ora 18.00; miercuri, 11.00 şi 18.00; joi, 18.00; vineri, 18.00.

Sâmbătă, 8 septembrie 2012, la ora 06.10, naţional antrenată de Emil Săndoi va decola spre Riga. Întoarcerea în ţară este programată pentru 11 septembrie 2012, aterizarea la Otopeni urmând să aiba loc la 13.35.

România ocupă locul doi în Grupa a 9-a şi, în cazul unei victorii cu Letonia, ar putea obţine calificarea în play-off de pe această poziţie în funcţie şi de rezultatele din celelate grupe. În play-off-ul turneului final care va avea loc în 2013 în Israel, se califică echipele câştigătoare ale celor 10 grupe plus cele mai bune patru formaţii de pe locul secund.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici