Programul optimilor de finală ale Ligii Campionilor

Echipa engleză Manchester City, la care evoluează portarul Costel Pantilimon, va întâlni formaţia spaniol FC Barcelona în optimile de finală ale Ligii campionilor, s-a stabilit, luni, la Nyon, în urma tragerii la sorţi.

239 afișări
Imaginea articolului Programul optimilor de finală ale Ligii Campionilor

Programul optimilor de finală ale Ligii Campionilor

Deţinătoarea trofeului, Bayern Munchen, va întâlni echipa engleză Arsenal Londra, în timp ce finalista sezonului trecut, Borussia Dortmund, va juca împotriva formaţiei ruse Zenit Sankt Petersburg.

Tabloul complet al optimilor de finală ale Ligii Campionilor este următorul:

Manchester City (Anglia) - FC Barcelona (Spania)

Olympiakos Pireu (Grecia) - Manchester United (Anglia)

AC Milan (Italia) - Atletico Madrid (Spania)

Bayer Leverkusen (Germania) - Paris Saint-Germain (Franţa)

Galatasaray Istanbul (Turcia) - Chelsea Londra (Anglia)

Schalke 04 (Germania) - Real Madrid (Spania)

Zenit Sankt Petersburg (Rusia) - Borussia Dortmund (Germania)

Arsenal Londra (Anglia) - Bayern Munchen (Germania).

Partidele din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor se vor disputa la 12, 13, 19 şi 20 februarie, pe terenurile primelor echipe, meciurile retur fiind programate la 5, 6, 12 şi 13 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici