Programul româncelor la Australian Open. Când joacă Simona Halep, Sorana Cîrstea şi Irina Begu în turul 2 la Melbourne

Organizatorii Australian Open au anunţat miercuri dimineaţa programul celei de a patra zile în competiţia de la antipozi, zi în care România are la start trei sportive ce vor evolua în turul secund. Simona Halep va putea fi văzută evoluând joi, după ora amiezii, nu mai devreme de 12.30.

3176 afișări
Imaginea articolului Programul româncelor la Australian Open. Când joacă Simona Halep, Sorana Cîrstea şi Irina Begu în turul 2 la Melbourne

Programul româncelor la Australian Open. Când joacă Simona Halep, Sorana Cîrstea şi Irina Begu în turul 2 la Melbourne

Simona Halep va juca în turul secund împotriva braziliencei Beatriz Haddad Maia (83 WTA). Românca este favorita numărul 14 şi totodată cea care are şi şansele cele mai mari de a trece în turul 3, unde ar putea să dea peste Emma Răducanu.

Simona Halep şi Beatriz Haddad Maia se vor confrunta joi, nu mai devreme de ora 12.30, ora României. Partida este programată în sesiunea de seară de pe Rod Laver Arena după meciul vedetă dintre Daniil Medvedev şi favoritul local Nick Kyrgios.

Cele două au o singură întâlnire directă în palmares, în 2017, în turul secund la Wimbledon, Halep câştigând cu 7-5, 6-3.

Beatriz Haddad Maia a trecut marţi, în runda a doua, de americana Katie Volynets (176 WTA), cu 3-6, 6-2, 6-3, în două ore şi 10 minute

O eventuală calificare în optimile de la Australian Open i-ar putea aduce în cale Simoei Halep un prim nume important, posibila adversară fiind Garbine Muguruza.

Mai departe e greu de anticipat, însă calculele hârtiei o creditează pe estonianca Anett Kontaveit cu şanse de a ajunge în sferturi, ea fiind una dintre cele mai în formă jucătoare la finalul de sezon 2021.

Un succes în sferturi ar putea însemna pentru Halep o confruntare cu Iga Swiatek sau Aryna Sabalenka.


Irina Begu o va întâlni pe belgianca Elise Mertens (26 WTA), în jurul orei 4.00 dimineaţa, meciul ei fiind programat al doilea, pe Arena cu numărul 8. Cele două s-au mai întâlnit anterior de două ori, de fiecare dată în 2017, la Fed Cup şi la Istanbul, Mertens conducând cu 2-0.

Aproximativ de la aceaşi oră va evolua şi Sorana Cîrstea, care se confruntă cu Kristina Kucova (96 WTA) pe Arena numărul 5. Sorana are avantajul moral al unei victorii în faţa slovacei, dar ea datează din 2017, de la Shenzhen.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici