Proprietarii AS Roma caută noi cumpărători după eşecul vânzării de 750 de milioane de euro

Proprietarii clubului de fotbal AS Roma caută noi cumpărători, după eşecul unei vânzări de 750 de milioane de euro, din cauza pandemiei, anunţă Financial Times.

417 afișări
Imaginea articolului Proprietarii AS Roma caută noi cumpărători după eşecul vânzării de 750 de milioane de euro

sursa foto: profimedia

Grupul care deţine clubul, care îl include şi pe preşedintele James Pallotta, lucrează cu bancherii de la Goldman Sachs, care caută oferte noi, au declarat surse apropiate afacerii.

Demersul vine după ce un acord încheiat la sfârşitul anului trecut cu miliardarul texan Daniel Friedkin s-a destrămat în ultimele luni.

Goldman a făcut oferte mai multor potenţiali cumpărători, inclusiv clienţi înstăriţi şi investitori de pe Wall Street, dar nu a primit oferte ferme. Goldman a refuzat să comenteze, iar AS Roma nu a răspuns unei cereri de comentariu.

Două persoane apropiate de Friedkin au declarat că miliardarul american a făcut o ofertă revizuită de 575 milioane euro la sfârşitul lunii mai, care a fost refuzată pe 28 mai de Pallotta.

Friedkin vrea să negocieze în continuare cu Pallotta, a declarat o persoană apropiată miliardarului american, care a adăugat, totuşi, că nu va suplimenta suma.

O persoană apropiată de AS Roma a respins ideea că a existat o contraofertă şi a şi-a expirimat dubiile în privinţa faptului că Friedkin are banii necesari pentru a efectua vreo tranzacţie. Această sursă a adăugat că discuţiile cu alţi ofertanţi au continuat.

Joseph DaGrosa, un investitor american al cărui grup, General American Capital Partners, şi-a vândut participaţia în clubul francez Bordeaux anul trecut, este printre cei care au în vedere o ofertă pentru AS Roma. Un reprezentant al lui DaGrosa nu a răspuns unei solicitări de comentariu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici