Propunerea FC Barcelona către Messi / Cota de piaţă a decarului sud-american se ridică la 120 milioane euro

FC Barcelona vrea să-i propună lui Messi un contract pe viaţă, aşa cum s-a întâmplat în cazul lui Andres Iniesta, informează cotidianul Mundo Deportivo.

1054 afișări
Imaginea articolului Propunerea FC Barcelona către Messi / Cota de piaţă a decarului sud-american se ridică la 120 milioane euro

Propunerea FC Barcelona către Messi / Cota de piaţă a decarului sud-american se ridică la 120 milioane euro

Preşedintele Ligii Spaniole, Javier Tebas, a anunţat recent că Messi şi-a prelungit contractul cu Barcelona până în 2021, din informaţiile pe care i le-a transmis gruparea de pe Camp Nou. Se aşteaptă, ca până acum, confirmarea oficială. "Messi are un contract, iar el l-a prelungit, este ce spune Barcelona", spune Tebas. Încercând să profite de acest "boost" pozitiv, conducerea Barcelonei a plusat şi anunţă că Messi ar putea rămâne pe viaţă în Catalonia.

Varianta e una plauzibilă, având în vedere că Andres Iniesta a semnat un astfel de acord. Jurnalistul de la SPORT, Toni Frieros, scria în urmă cu puţin timp că situaţia lui Messi e mai alarmantă ca niciodată: "Toţi jucătorii care erau în această situaţie şi-au prelungit contractele, Iniesta a semnat pe viaţă. De ce n-a făcut-o şi Messi? În mai puţin de două luni de zile, Messi este liber să negocieze şi să semneze GRATIS cu orice alt club din lume", nota Frieros.

Barcelona a susţinut în nenumărate rânduri că Messi a semnat prelungirea contractului. Ori că a semnat şi acest lucru n-a fost făcut public, ori că a semnat tatăl lui, care îi este şi agent. Toate au fost vorbe în vânt. Actuala înţelegere dintre Lionel Messi şi Barcelona expiră în vara anului următor! De la 1 ianuarie, Messi poate negocia cu orice echipă.

Conform transfermarkt.de, cota de piaţă a decarului sud-american se ridică la 120 de milioane de euro .

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici