ProSport: Jucătorii lui Dinamo, surprinşi la "păcănele" înainte de derby-ul cu FC Steaua

Mai mulţi fotbalişti ai lui Dinamo au fost surprinşi miercuri dimineaţă într-un mall bucureştean acolo unde s-au refugiat într-un cazino la păcănele şi la ruletă, înaintea meciului cu FCSB, potrivit prosport.ro.

2124 afișări
Imaginea articolului ProSport: Jucătorii lui Dinamo, surprinşi la "păcănele" înainte de derby-ul cu FC Steaua

Jucătorii lui Dinamo, surprinşi la "păcănele" înainte de derby-ul cu FCSB

Dinamo îşi forţează norocul înainte de partida cu FCSB din această seară. La propriu. Returul semifinalelor Cupei Ligii pare unul uşor pentru echipa lui Cosmin Contra graţie victoriei cu 4-1 din tur, lucru trădat şi de atmosfera din sânul echipei. Mai mulţi fotbalişti ai lui Dinamo au fost surprinşi în această dimineaţă într-un mall bucureştean acolo unde s-au refugiat într-un cazino la păcănele şi la ruletă.

Imaginile primite de ProSport îi arată, printre alţii, pe Steliano Filip, Claudiu Bumba, Dan Nistor şi pe Daniel Popa cum joacă la aparatele numite popular ”păcănele” şi, mai apoi, se opresc la ruletă. Deşi sunt în programul echipei, nu în timpul personal, jucătorii dinamovişti ar putea avea probleme de pe urma ieşirii. Pozele sunt surprinse la Casino Magic, unul dintre rivalii de pe piaţă ai celor de la Maxbet, aceasta din urmă fiind o companie care sponsorizează clubul Dinamo.

 Alexandru Tudor va arbitra partida FC Steaua - FC Dinamo, programată miercuri, de la 20:00, pe Areana Naţională, în manşa retur a semifinalelor Cupei Ligii.

În manşa tur, Dinamo a învins echipa FC Steaua Bucureşti, cu scorul de 4-1, într-un meci disputat pe Arena Naţională.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici