Protest la Casa Fotbalului pentru un pariu neonorat de Mircea Sandu

Petru Bucur Volk, care susţine că preşedintele FRF Mircea Sandu nu şi-a onorat un pariu de 2000 de euro din 2003, a protestat, luni, la Casa Fotbalului, acolo unde are loc Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal.

22 afișări
Imaginea articolului Protest la Casa Fotbalului pentru un pariu neonorat de Mircea Sandu

Protest la Casa Fotbalului pentru un pariu neonorat de Mircea Sandu (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Volk susţine că în anul 2003 a făcut un pariu cu Mircea Sandu pentru suma de 2.000 de Euro, prin intermediul unui cotidian central. Preşedintele federaţiei a mizat la vremea respectivă pe o victorie a naţionalei României în faţa reprezentativei Danemarcei, la 15 februarie 2003, şi a pierdut, echipa antrenată de Anghel Iordănescu pierzând cu scorul de 2-5.

Petru Bucur Volk a apărut la Casa Fotbalului cu două afişe care ilustrează articolele apărute în presă la vremea respectivă şi a plecat după ce a primit un telefon de la un apropiat al lui Mircea Sandu care i-a promis că preşedintele FRF îşi va onora pariul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici