Protestul suporterilor români: "Aruncaţi-le batista!"

ProSport susţine în continuare protestul suporterilor români faţă de conducerea fotbalului, publicaţia spunând că şi-a asumat mesajul fanilor şi că îl va transmite în continuare ferm, dar paşnic, fără violenţă, fără ură.

137 afișări
Imaginea articolului Protestul suporterilor români: "Aruncaţi-le batista!"

Protestul suporterilor români: "Aruncaţi-le batista!"

Zilele următoare, ProSport va distribui batiste albe împreună cu o parte din tirajul ziarului. Suntem convinşi însă că mult mai mulţi oameni vor avea la ei batiste pe care să le fluture la meciuri în semn de protest. Rămâne valabilă şi oferta de a protesta, aşa cum mulţi au făcut-o şi ieri, cu pagina-manifest a ProSport, pe care o vom republica în weekend, în ciuda riscului de a fi interzis din nou ziarul pe stadioane.

Un moment semnificativ în contextul protestelor se va produce în weekend, la Arad. O rivalitate uriaşă va fi uitată pentru moment într-un scop comun. La iniţiativa fanilor de la UTA şi Poli, cele două echipe vor juca sâmbătă un amical la care suporterii vor protesta împreună împotriva conducătorilor fotbalului.

Citeşte mai multe despre protestul suporterilor români pe www.prosport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici