Prunea: A fost dezamăgire în vestiar pentru rezultat

Managerul general al FC Dinamo, Florin Prunea, a declarat după meciul de pe teren propriu cu Ceahlăul, scor 1-1, că în vestiarul echipei dinamoviste a fost dezamăgire pentru rezultat, dar nu şi pentru prestaţia jucătorilor, care s-au luptat pentru victorie până în ultimul minut.

44 afișări
Imaginea articolului Prunea: A fost dezamăgire în vestiar pentru rezultat

Prunea: A fost dezamăgire în vestiar pentru rezultat (Imagine: BOgdan Maran/Mediafax Foto)

"Orice echipă e periculoasă pe un asemenea teren, pentru că dispare diferenţa de valoare şi totul devine o luptă. A fost supărare în vestiar pentru rezultat, nu şi pentru evoluţia echipei. Eu consider că puteam câştiga acest meci şi am crezut asta până în minutul 94-95, când am avut şi două ocazii de a marca. Neşansa a făcut să pierdem acest culoar favorabil. Cristea e un jucător valoros, se întâmplă să şi ratezi. Din punctul meu de vedere, N'Doye a făcut o partidă foarte bună. A alergat, a dat mai mult de sută la sută pe teren", a spus Prunea.

Prunea a criticat prestaţia centralului Georgian Ionescu în meciul de sâmbătă. "Cred că s-a pus o presiune şi pe arbitraj, nu ştiu dacă acesta are vreun viitor în arbitraj. A fost un arbitraj slab, trebuia un roşu în prima repriză şi 11 metri după un henţ", a afirmat Florin Prunea.

Întrebat despre zvonurile apărute înaintea meciului Dinamo-Ceahlăul legate de un posibil "blat", Prunea a răspuns: "Fiecare poate să spună ce vrea, sunt patru-cinci maimuţoi care declară ce vor şi nimeni nu le face nimic. Sunt cei pe care presa îi bagă în seamă şi nu au nimic în comun cu fotbalul".

Atacantul Florin Bratu, care a revenit la prima echipa a lui Dinamo în jocul cu Ceahlăul după o lungă perioadă de absenţă, a precizat că este dezamăgit că formaţia sa nu a putut obţine mai mult de o remiză:

"Îmi pare rău că am revenit cu ghinion. Sunt dezamăgit că am făcut doar un egal în seara asta. Urmează două meciuri grele, cu Steaua şi CFR, două meciuri de totul sau nimic. O să ne jucăm şansa până la capăt pentru campionat. Nu suntem supăraţi pe Adrian Cristea".

Formaţia Dinamo Bucureşti a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), în faţa echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, în etapa a XX-a a Ligii I, la primul meci al tehnicianului Zoran Filipovici pe banca tehnică a grupării nemţene.

În minutul 68, atacantul Florin Bratu l-a înlocuit pe Claudiu Niculescu şi a revenit astfel într-un meci de Liga I după o absenţă de 17 luni. Florin Bratu a suferit o entorsă la genunchiul drept, cu afectarea ligamentelor, în minutul 30 al partidei CFR Cluj - Dinamo, scor 1-0, disputat la 17 octombrie 2008. Înainte şi după efectuarea schimbării, suporterii prezenţi la stadion i-au scandat numele atacantului dinamovist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici