Prunea: Dragomir să nu-şi mai dea cu părerea despre echipa naţională

Directorul departamentului de relaţii internaţionale din cadrul FRF, Florin Prunea, a declarat, luni seară, în cadrul unei emisiuni sportive la un post de televiziune din Craiova, că preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, nu ar trebui să-şi mai dea cu părerea despre echipa naţională.

1 afișare
Imaginea articolului Prunea: Dragomir să nu-şi mai dea cu părerea despre echipa naţională

Prunea: Dragomir să nu-şi mai dea cu părerea despre echipa naţională

"Dragomir să nu-şi mai dea cu părerea despre echipa naţională. Nu are nicio treabă, să stea în banca lui. Jucătorii sunt bine montaţi şi pregătiţi să facă un meci mare. Personal, am încredere că nu vom pierde indiferent ce jucători va folosi Piţurcă. Avem o şansă mare să terminăm conturile în această grupă cu mult înainte de finalul tuturor partidelor, o şansă pe care nu prea am avut-o de foarte mulţi ani şi trebuie să profităm", a spus Prunea, la emisiunea Blitz Sportiv de la TV Oltenia.

Reacţia lui Prunea este urmare a declaraţiei preşedintelui LPF, care a spus că în cazul în care Cristian Chivu şi Dorin Goian nu vor juca pentru România în meciul cu Olanda atunci vom fi "copiii ploii la Constanţa".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici