Prunea: Este puţin probabil ca Oţelul să piardă avansul, cred că titlul va rămâne în provincie

Managerul sportiv al clubului Astra Ploieşti, Florin Prunea, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că este puţin probabil ca Oţelul Galaţi să piardă avansul luat în clasament, precizând că titlul va rămâne în provincie la sfârşitul acestui sezon, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5 afișări

El a adăugat că acuzaţiile care au apărut după neprogramarea echipei Pandurii Târgu Jiu în meciul cu Oţelul Galaţi au fost făcute în funcţie de interesele fiecăruia. "Dacă decizia este regulamentară, nu trebuie să facem atâtea discuţii. Toate declaraţiile din fotbalul nostru se fac în funcţie de interesele de moment. Cred că titlul va rămâne în provincie, iar Oţelul este puţin probabil să piardă avansul pe care îl are. De la vară, când nu va mai exista presiunea banilor, va fi linişte, ne vom apuca să construim echipe", a spus managerul sportiv al grupării prahovene.

Prunea a afirmat că terenul stadionului din Ploieşti va fi în condiţii bune la partida Astra - Gloria Bistriţa, programată, luni, în cadrul etapei a XIX-a. "Programarea este bună pentru noi. Dacă nu mai ninge, se va juca pe un teren bun. Oricare ar fi condiţiile, cert este că trebuie să învingem, pentru că locul nouă nu este chiar liniştitor precum pare. Acest meci se va câştiga nu doar cu tactica, ci şi cu inima", a explicat Florin Prunea.

Managerul sportiv a recunoscut că este posibil ca în lotul echipei să mai apară jucători noi. "Nu suntem adepţii aducerii de jucători liberi, totuşi nu este exclus să mai apară jucători. Monitorizăm mai mulţi jucători, nu neapărat pentru transferul în acest retur. Cred că cel mai bine la campionatul nostru se adaptează portughezii", a adăugat oficialul grupării ploieştene.

Căpitanul echipei, Takayuki Seto, a declarat că pentru Astra este un avantaj plecarea lui Junior Moraes de la Gloria Bistriţa."Vrem să începem anul cu dreptul, cu o victorie. Este bine că am scăpat de Moraes, un jucător foarte bun, dar trebuie să fim atenţi la echipa Bistriţei, care este una solidă", a precizat Seto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici