Prunea reproşează lipsa măsurilor împotriva unui suporter care l-a înjurat pe Piţurcă

Directorul departamentului Relaţii Internaţionale din cadrul FRF, Florin Prunea, a declarat, sâmbătă, la Sport.ro, că este "inadmisibil" ca selecţionerul Victor Piţurcă să fie înjurat pe stadioane, aşa cum s-a întâmplat la meciul Dinamo - Ceahlăul, fără ca forţele de ordine să ia măsuri.

1 afișare
Imaginea articolului Prunea reproşează lipsa măsurilor împotriva unui suporter care l-a înjurat pe Piţurcă

Prunea reproşează lipsa măsurilor împotriva unui suporter care l-a înjurat pe Piţurcă (Sursa: Mediafax Foto)

"Inadmisibil! Sunt stupefiat! Din păcate, cei care trebuie să-şi facă treaba, organele statului, se pare că nici cu această lege care a apărut nu sunt în stare să-şi facă treaba. Nu este singurul incident, Dorinel Munteanu a fost scuipat pe un stadion, şi mie mi s-a întâmplat la Constanţa (n.r. - Prunea a fost observator la meciul Farul - Gloria Buzău, disputat vineri). Este inadmisibil, poliţia care este acolo stă şi se uită", a spus Prunea.

Oficialul FRF a precizat că este greu pentru o persoană să nu reacţioneze în astfel de cazuri. "Când e cineva la un metru de tine şi te înjură... Fiecare om are demnitatea lui. Şi mie îmi este foarte greu să mă controlez. Este inadmisibil să nu intervină nimeni. Acest suporter trebuia să plătească pentru modul în care s-a adresat selecţionerului. În general trebuie evitate asemenea lucruri", a punctat Prunea.

Selecţionerul Victor Piţurcă a asistat, vineri, la meciul Dinamo - Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 2-1, din etapa a XX-a a Ligii I, iar la plecarea de la stadion a avut un conflict cu un suporter care i-a reproşat că îl convoacă la echipa naţională pe stelistul Mihăiţă Neşu.

La plecarea de la stadion, selecţionerul, care urcase deja în maşina personală, a fost interpelat de un suporter care i-a reproşat convocarea lui Neşu.

Piţurcă s-a dat jos din maşină şi a avut un schimb de replici cu fanul, întrebându-l de ce îl înjură. În cele din urmă selecţionerul s-a urcat în maşină şi a plecat de la stadion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici