Prunea: Voi depune un memoriu la Comisia de Disciplină împotriva lui Becali

Managerul sportiv al FC Dinamo, Florin Prunea, a declarat, duminică, la Sport.ro, că va depune un memoriu la Comisia de Discipluină împotriva finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali, care afirmase despre el că este "cancerul fotbalului românesc".

37 afișări
Imaginea articolului Prunea: Voi depune un memoriu la Comisia de Disciplină împotriva lui Becali

Prunea: Voi depune un memoriu la Comisia de Disciplină împotriva lui Becali (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

"Nu mă interesează ce-a spus Gigi Becali despre mine. Pentru mine această persoană nu înseamnă nimic, nici în fotbal. Voi depune un memoriu mâine (n.r. - luni) la Comisia de Disciplină împotriva lui Becali", a spus Prunea la Sport.ro

Gigi Becali declarase că Prunea este "cancerul fotbalului românesc", dar că nu va constesta prezenţa acestuia pe bancă la partida cu Steaua.

"Prunea este cancerul fotbalului românesc, dar nu putem constesta prezenţa lui pe bancă. Dacă cei de la Timişoara au constestat prezenţa lui Varga şi Bălan pe teren, noi nu putem spune nimic pentru că nu Prunea a jucat. În plus el are o hotărâre judecătorească definitivă dată de instanţele civile şi nu poate fi atacată", a spus Gigi Becali.

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a spus că gruparea bănăţeană vrea să conteste dreptul lui Florin Prunea de a sta pe banca tehnică a formaţiei Dinamo Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici