PSG câştigă derby-ul cu Lens şi e tot mai aproape de al 11-lea titlu în Ligue 1

Kylian Mbappe a devenit sâmbătă golgheterul all-time al lui Paris St-Germain în Ligue 1, care a învins cu 3-1 pe Lens, în 10 oameni, în derby-ul din Ligue 1 şi s-a distanţat la 9 puncte în fruntea clasamentului. Vedetele lui PSG i-au salvat pentru moment postul antrenorului Christophe Galtier.

243 afișări
Imaginea articolului PSG câştigă derby-ul cu Lens şi e tot mai aproape de al 11-lea titlu în Ligue 1

PSG câştigă derby-ul cu Lens şi e tot mai aproape de al 11-lea titlu în Ligue 1

Mbappe, care a marcat al 139-lea său gol în cel de-al 169-lea meci de campionat pentru PSG, a depăşit recordul lui Edinson Cavani.

Într-un meci esenţial pentru lupta la titlu, pe Parc des Princes, între primele două clasate din campionat, mijlocaşul lui Lens, Salis Abdul Samed, a fost eliminat după 19 minute, pentru un fault dur asupra gleznei lui Achraf Hakimi.

Jocul bun al oaspeţilor, de până la eliminare, a suferit un regres vizibil şi vedetele lui PSG au profitat imediat. Vitinha l-a servit ideal pe Mbappe în careu şi acesta a deschis scorul în minutul 31.

Portughezul a revenit în primplan 6 minute mai târziu, majorând scorul la 2-0, cu un şut de la 30 de metri.

A fost apoi rândul lui Mbappe să treacă în postura de servant, acesta dând o pasă cu călcâiul pentru Messi, care nu a ratat din careu, ducând scorul la 3-0, în minutul 40, cu cel de al 15-lea său gol pentru parizieni.

Przemyslaw Frankowski de la Lens, a transformat penalty-ul obţinut în minutul 60, după un henţ în careu, însă oaspeţii nu au reuşit mai mult, cu toate că şi-au creat câteva ocazii promiţătoare.

PSG nu a mai marcat, dar s-a apropiat de al 11-lea titlu de campioană, având acum 72 de puncte, cu 9 mai mult decât Lens, cu 7 etape înainte de finalul sezonului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psg,
mbappe,
ligue 1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici