PSG – Man Utd devine PSG – Real Madrid, după a doua tragere la sorţi a optimilor Ligii Campionilor

După eroarea fără precedent de luni de la amiază, când din motive tehnice, tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Ligii Campionilor au fost anulate şi reluate, noua rundă de extrageri a hărăzit noi meciuri de top. Cap de afiş rămâne PSG, dar de data aceasta, alături de Real Madrid.

2388 afișări
Imaginea articolului PSG – Man Utd devine PSG – Real Madrid, după a doua tragere la sorţi a optimilor Ligii Campionilor

PSG – Man Utd devine PSG – Real Madrid, după a doua tragere la sorţi a optimilor Ligii Campionilor

Dacă la prima tragere la sorţi, Andrei Arshavin a scos din urne un meci PSG – Manchester United, la a doua încercare, parsienii au primit un adversar şi mai redutabil, prin prisma formei de moment, Real Madrid.

Tragerea la sorţi completă pentru prima etapă a fazelor eliminatorii programează, după a doua tragere la sorţi, următoarele meciuri:

  • RB Salzburg – Bayern Munchen
  • Sporting Lisabona - Manchester City
  • Benfica Lisabona – Ajax Amsterdam
  • Chelsea - Lille
  • Atlético de Madrid - Manchester United
  • Villarreal - Juventus
  • Inter Milano - Liverpool
  • PSG - Real Madrid

Singura împerechere care nu s-a modificat faţă de prima tragere la sorţi este cea dintre Chelsea şi Lille, în rest toate celelalte meciuri fiind diferite, cu Atletico madrid care a scăpat de Bayern şi a dat de Man Utd, dar şi cu Inter care în loc de Ajax a primit pe Liverpool.

Primele manşe vor avea loc în februarie (pe 15 şi 16, apoi pe 22 şi 23), iar manşa secundă în martie (pe 8 şi 9, apoi pe 15 şi 16).

Finala Ligii Campionilor din 2022 se va disputa pe 28 mai, la Sankt Petersburg, pe arena Krestovsky.

UEFA va analiza, fără îndoială, modul în care s-a întâmplat prima extragere. Cert e că oficialii forului europena au comunicat rapid că "o problemă tehnică cu software-ul unui furnizor extern de servicii" a provocat încurcăturile, aruncând o umbră de îndoială asupra evenimentelor din această zi.

Cu toate acestea, este logică decizia UEFA care a ales să fie cât mai transparentă posibil. S-a întâmplat o greşeală şi au acţionat rapid pentru a anula tragerea la sorţi anterioară, pentru a elimina orice acuzaţii de falsificare a extragerilor.

Cu toate acestea, nu toată lumea este mulţumită de faptul că tragerea la sorţi a fost refăcută. Real Madrid a spus că este un "scandal", aşa că s-ar putea ca tragerea de azi să nu fie sfârşitul acestui eveniment.

Iată din nou declaraţia UEFA în întregime:

"În urma unei probleme tehnice cu software-ul unui furnizor extern de servicii care dă instrucţiuni oficialilor cu privire la echipele eligibile pentru a juca între ele, a avut loc o eroare materială în tragerea la sorţi pentru optimile de finală ale UEFA Champions League. Ca urmare a acestui fapt, tragerea la sorţi a fost declarată nulă şi va fi refăcută în întregime la ora 15:00 CET".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici