PSG nu este la curent cu presupusul acord dintre Kylian Mbappé şi Real Madrid - presă

În timp ce Foot Mercato anunţa duminică ştirea că Kylian Mbappé (25 de ani) ar urma să se alăture echipei Real Madrid la finalul sezonului, RMC Sport a dezvăluit că Paris Saint-Germain nu are cunoştinţă de niciun acord între căpitanul Franţei şi formaţia din La Liga.

644 afișări
Imaginea articolului PSG nu este la curent cu presupusul acord dintre Kylian Mbappé şi Real Madrid - presă

Sursă foto: AP / Mediafax Foto

Foot Mercato informa duminică seara, raportând că insistenţa de a-l transfera pe Mbappé din partea lui Real Madrid este pe cale să dea roade. Publicaţia a relatat că Mbappé a fost de acord să se alăture celor de la Los Blancos în urmă cu câteva zile, francezul considerând că acum este momentul potrivit pentru a face pasul.

Cu toate acestea, dacă există un acord, PSG nu este la curent cu el. Potrivit RMC Sport, Les Parisiens nu au fost puşi la curent cu nicio evoluţie în afacerea Mbappé, campionii din Ligue 1 fiind "optimişti" în ceea ce priveşte reînnoirea contractului atacantului.

PSG se aşteaptă să fie prima care să fie pusă la curent cu orice decizie luată de Mbappé, însă, având în vedere zgomotul mediatic recent în jurul viitorului său, clubul urmăreşte „vigilent” evoluţia cazului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici