Pulhac: La sfârşitul anului vom vedea pentru ce luptăm

Fundaşul echipei Dinamo, Cristian Pulhac, a declarat, miercuri, că gruparea bucureşteană va afla abia după ultima etapă din acest an pentru ce obiective se va lupta şi a precizat că aceasta nu se bate pentru câştigarea titlului.

75 afișări
Imaginea articolului Pulhac: La sfârşitul anului vom vedea pentru ce luptăm

Pulhac: La sfârşitul anului vom vedea pentru ce luptăm (Imagine: Mircea Rosca - MediafaxFoto)

"Nu cred că sunt prea multe meciuri. Ne putem reface în două zile. Avem un lot nu foarte numeros, dar destul de bun. Să treacă cu bine meciul cu Bistriţa, pentru că echipele mici sunt foarte incomode. Trebuie să câştigăm neapărat cele şase puncte. Nu cred că e decisiv meciul cu Rapid pentru revenirea la titlu. Mai sunt foarte multe meciuri, foarte multe puncte puse în joc. Nu cred că a spus cineva până acum că ne batem la titlu. Vom încerca să adunăm cât mai multe puncte, iar la sfârşitul anului să vedem pentru ce vom lupta", a spus Pulhac.

Cristian Pulhac nu crede că suporterii echipelor Dinamo şi Rapid vor umple tribunele Arenei Naţionale. "Nu cred că se va umple stadionul ca la meciul României cu Olanda, pentru că aseară a fost record. A fost un joc destul de bun şi mie mi-a plăcut. Olandezii au avut noroc la anumite faze, iar arbitrul mai ţine uneori şi cu ăia buni", a adăugat Pulhac.

Dinamo va întâlni, vineri, de la ora 21.30, într-un meci contând pentru etapa a XII-a a Ligii I, echipa Gloria Bistriţa, iar luni va disputa restanţa din etapa a IV-a contra Rapidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici