Punct ochit, punct lovit. Cristiano Ronaldo a şutat la coşul de baschet şi nu a ratat ţinta. VIDEO

  • Cristiano Ronaldo (35 de ani) a revenit pe 19 mai la antrenamentele echipei Juventus, după 72 de zile de pauză
  • Atacantul lusitan a şutat la coşul de baschet şi nu a ratat ţinta
  • Cristiano Ronaldo a stat în pandemie la vila lui din Madeira, Portugalia
106 afișări
Imaginea articolului Punct ochit, punct lovit. Cristiano Ronaldo a şutat la coşul de baschet şi nu a ratat ţinta. VIDEO

Cristiano Ronaldo a şutat la coşul de baschet şi nu a ratat ţinta

Pandemia nu l-a afectat pe Cristiano Ronaldo. Starul portughez a arătat de ce este în stare la ultimul antrenament cu echipa Juventus. Şi-a aşezat mingea cu piciorul pe teren şi a şutat elegant spre coşul de baschet. Atacantul de 35 de ani a băgat mingea în coş fără probleme. 

Clipul video a fost postat pe contul de Twitter al clubului Juventus cu textul: "Simplu ca bună ziua". 

Cristiano Ronaldo a intrat în izolare la domiciliu şi a fost testat pentru coronavirus, după ce s-a întors din Portugalia. Atacantul a stat în ţara sa natală pe toată durata pandemiei alături de logodnica sa, Georgina Rodriguez, şi cei patru copii. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici