Purtătorul de cuvânt al Fiorentinei a dezvăluit cum a fost găsit decedat Davide Astori

Purtătorul de cuvânt al Fiorentinei a dezvăluit, la câteva ore după moartea lui Davide Astori, la doar 31 de ani, filmul unei dimineţi negre pentru clubul viola.

5423 afișări
Imaginea articolului Purtătorul de cuvânt al Fiorentinei a dezvăluit cum a fost găsit decedat Davide Astori

Purtătorul de cuvânt al Fiorentinei a dezvăluit cum a fost găsit decedat Davide Astori

Cum căpitanul de pe Artemio Franchi era, de fiecare dată, primul care se prezenta la micul dejun, oamenii din staff-ul Fiorentinei, dar şi jucătorii şi-au dat seama că este ceva în neregulă în momentul în care Davide nu şi-a făcut apariţia. Dacă presa din Italia a scris iniţial că fotbaliştii au mers în camera lui Astori şi au spart uşa, purtătorul de cuvânt al clubului a explicat că unul dintre fizioterapeuţi a fost cel care a mers să vadă ce se întâmplă cu fundaşul central şi l-a găsit pe acesta decedat.

"Davide nu a sosit la micul dejun, la 9:30, aşa cum era stabilit. El, de obicei, e primul care vine la masă. Aşa că imediat, colegii au încercat să îl contacteze. L-au sunat, apoi s-a mers în camera lui", a spus oficialul Fiorentinei, pentru presa din Italia.

Imediat după apariţia ştirii tragice, jurnaliştii italieni au dezvăluit că motivul morţii ar fi un stop cardiac, dar un anunţ oficial va fi făcut în cursul acestei zile. Pentru moment, se ştie că trupul neînsufleţit al lui Astori a fost dus deja la autopsie, urmând ca, apoi, să se afle cauza morţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici