Purtătorul de cuvânt al lui Mourinho neagă că tehnicianul ar fi apelat la vrăjitori

Purtătorul de cuvânt al tehnicianului Jose Mourinho a dezminţit categoric, luni, informaţiile potrivit cărora antrenorul portughez ar fi apelat la vrăjitori în Kenya, la începutul lunii iulie, când se afla în vizită în această ţară.

13 afișări
Imaginea articolului Purtătorul de cuvânt al lui Mourinho neagă că tehnicianul ar fi apelat la vrăjitori

Antrenorul formaţiei Real Madrid, Jose Mourinho (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Dezmint categoric această poveste stupidă şi incredibilă, care aduce atingere imaginii şi credibilităţii profesionale a lui Mourinho. Mourinho nu a vorbit niciodată cu acea persoană", a spus Eladio Parames, care a precizat că tehnicianul intenţionează să apeleze la justiţie în acest caz.

Eladio Parames i-a însoţit pe Jose Mourinho şi pe familia acestuia în călătoria în Kenya.

Mzee Makthub, un marabu reputat care are rol de consultant pentru numeroşi politicieni şi responsabili din lumea fotbalului din Kenya, a declarat, duminică, că el şi încă trei vrăjitori au fost vizitaţi de Mourinho, care i-au cerut să îl ajute să reuşească în noul său angajament, la Real Madrid.

"Jose Mourinho este o persoană credincioasă. În ceea ce priveşte viaţa sa profesională, el crede în muncă şi nu în miracolele unui vrăjitor oarecare. În timpul sejurului în Kenya, am petrecut două zile într-un «resort» din apropiere de Mombasa, după care am plecat trei zile în safari. Apoi, am revenit în staţiune, la plajă, şi nu am mai făcut altceva", a precizat Parames.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici