Pustai: Am dominat meciul, fotbalul este nedrept

Antrenorul Cristi Pustai a declarat, miercuri, că formaţia Gaz Metan Mediaş a dominat de la un capăt la altul meciul cu FC Târgu Mureş, scor 0-0, însă "uneori fotbalul este nedrept", trasmite corespondentul MEDIAFAX.

21 afișări
Imaginea articolului Pustai: Am dominat meciul, fotbalul este nedrept

Pustai: Am dominat meciul, fotbalul este nedrept (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Un meci pe care l-am dominat de la un cap la altul. Din păcate, uneori fotbalul este nedrept. Am avut şi superioritate numerică, dar din păcate, nu am marcat la niciuna dintre ocaziile avute. Am reuşit o simplă remiză, dar am acumulat totuşi un punct în clasament, iar acum trebuie să ne gândim la meciul viitor. Avem o echipă care joacă bine, iar dacă vom începe să ne câştigăm meciurile de pe teren propriu în primul rând, poate vom avea o şansă pentru Europa. Îmi place să fac calcule şi, în opinia mea, 50 de puncte ar fi un minim de puncte necesare", a declarat Pustai.

Tehnicianul formaţiei FCM Târgu Mureş, Ioan Ovidiu Sabău, spune că echipa sa a jucat şi contra arbitrului:

"Un rezultat care mă mulţumeşte şi pe care îl consider echitabil, ţinând cont că azi am jucat şi contra arbitrului. E greu să rezişti 70 de minute cu 10 oameni. Toţi jucători şi-au dat viaţa pe teren şi au reuşit să smulgă un punct. Am înţeles că acest meci a fost primul pentru centralul de azi. Nu poţi să faci experimente de acest gen. Nu vreau să sune ceva premeditat, dar părerea mea este că l-a depăşit nivelul acestui meci. Mediaşul este un oraş care se aseamănă cu Bistriţa, am rămas impresionat de investiiţile făcute la stadion şi nu exclud o revenire a mea aici pe viitor. Niciodată nu se ştie", a declarat Sabău.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a terminat la egalitate, scor 0-0, jocul disputat, miercuri, pe teren propriu, în compania echipei FCM Târgu Mureş, contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici