Pustai: Avem şanse foarte mici la Braga

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Cristian Pustai, a declarat, joi, după înfrângerea suferită în faţa formaţiei Sporting Braga, cu scorul de 0-1, că era mai echitabil un egal şi că rezultatul înregistrat pe Cluj Arena oferă şanse mici gorjenilor pentru returul din Portugalia.

170 afișări
Imaginea articolului Pustai: Avem şanse foarte mici la Braga

Cristi Pustai (Imagine: Alexandru Hreniuc/Mediafax Foto)

"Atât putem, încercăm de la meci la meci să fim mai buni, am mai adus ceva jucători, să sperăm că vom îmbunătăţi calitatea. Când ratezi din doi metri, din patru metri, din cinci metri... E greu să le antrenezi fazele astea. Suntem periculoşi la faze fixe, dar astăzi nu am reuşit să înscriem. Avem şanse foarte mici la Braga, pentru că am primit gol. Şansa noastră este să mergem la Braga să dăm gol şi câştigăm. La orice scor câştigăm suntem calificaţi. Trebuie să mergem la Braga la fel ca la Tel Aviv şi să înscriem. Din păcate, am fost aproape să obţinem un rezultat de egaliate, un 1-1 care era mai echitabil. Până la urmă, prea mult nu îmbunătăţea şansele noastre", a spus Pustai, la DigiSport.

Echipa Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă, joi, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia portugheză Sporting Braga, într-un meci disputat, la Cluj-Napoca, în manşa întâi a play-off-ului Ligii Europa. Partida retur va avea loc în 29 august, la Braga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici