Pustai, după înfrângerea din meciul cu Fiorentina: Atât a putut echipa Pandurii

Tehnicianul echipei Pandurii Târgu Jiu, Cristian Pustai, a declarat joi seară, după înfrângerea din meciul cu Fiorentina, scor 1-2, că elevii săi au fost foarte aproape de un rezultat mare şi că atât au putut, adăugând că este necesară mai multă atenţie.

99 afișări
Imaginea articolului Pustai, după înfrângerea din meciul cu Fiorentina: Atât a putut echipa Pandurii

Cristian Pustai (Imagine: Alexandru Hreniuc/ Mediafax Foto)

"Trebuie să fim mult mai atenţi, suntem mai indisciplinaţi ca naţie, ca popor. Noi uităm ca meciul are 90 de minute. Mai ales că am văzut ce s-a întâmplat cu Steaua. Nu ştiu cu cine mai jucăm peste două zile la Bucureşti, poate ne dă şi nouă cineva o etapă, nu ştiu ce jucători valizi mai avem. Era normal să apară o stare de oboseală şi accidentări. Din păcate n-am reuşit să obţinem un rezultat mare, eram foarte aproape. Nu e relaxare, noi facem multe greşeli, am primit primul gol suspect de ofsaid, apoi iar am primit unul, n-am pus presiune, n-am ieşit la atac, astea sunt consecinţele. Trebuie să fii foarte puternic şi responsabil ca să faci performanţă. Atât am putut. Atât a putut echipa Pandurii", a spus Pustai, la Sport.ro

El a precizat că nu este supărat pe jucători, ci pe "aceste neglijenţe". "Terminăm fiecare meci în genunchi pentru că nu suntem edicaţi. Poate vor veni următoarele generaţii mai educate din acest punct de vedere", a adăugat tehnicianul.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă, joi seară, pe Cluj Arena, cu scoul de 2-1 (1-0), de echipa italiană Fiorentina, în etapa a patra a Grupei E a Ligii Europa şi nu mai are nicio şansă de a accede în faza următoare a competiţiei.

Golul gazdelor a fost marcat de Eric, în minutul 32, cu o foarfecă de la aproximativ 15 metri, după o centrare a lui Buleică. Fiorentina a egalat prin Matos, în minutul 86, după o centrare a lui Cuadrado, şi a obţinut victoria prin Borja Valero, în minutul 90+2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici