Pustai, după meciul cu Dinamo: Glorie învingătorilor, cinste învinşilor

Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat joi seară, după meciul cu Dinamo, scor 2-1, că formaţia sa a pierdut calificarea în finala Cupei României în partida tur, când nu a reuşit să se impună, precizând că adversarii trebuie să se respecte.

186 afișări
Imaginea articolului Pustai, după meciul cu Dinamo: Glorie învingătorilor, cinste învinşilor

Pustai, după meciul cu Dinamo: Glorie învingătorilor, cinste învinşilor (Imagine: Shutterstock)

"Se pare că este un nou paradox, să câştigi şi să nu te califici, însă regulamentul este foarte clar. Am pierdut calificarea în meciul tur, când am fost superiori lui Dinamo şi am pierdut. Spre «bucuria mea» au fost o victorie şi un spectacol, iar lumea care a venit la stadion a fost mulţumită. Până la urmă jocul de fotbal este doar un joc şi naşte pasiuni, dar trebuie să ne respectăm, să dă Cezarului ce e al Cezaului. Astăzi puteam să facem istorie, dar am avut inşte ratări incredibile. Am crezut în această calificare. Din păcate nu am reuşit să ne calificăm, dar glorie învingătorilor, cinste învinşilor", a spus Pustaila Sport.ro.

Formaţia Dinamo s-a calificat în finala Cupei României - Timişoreana, deşi a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), de Gaz Metan Mediaş, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei, iar în ultimul act al competiţiei va întâlni echipa Rapid.

În tur, Dinamo s-a impus la Bucureşti, cu scorul de 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici