Pustai: Încercăm să îndeplinim un vis, care deocamdată e doar un vis. Important e că nu am pierdut

Tehnicianul echipei Pandurii Târgu Jiu, Cristian Pustai, a declarat după meciul cu Pacos Ferreira, scor 1-1, că pentru formaţia sa este important să se lupte pentru obţinerea unor rezultate bune până în ultimul minut şi că elevii săi încearcă să îndeplinească un vis, "care deocamdată e doar un vis".

101 afișări
Imaginea articolului Pustai: Încercăm să îndeplinim un vis, care deocamdată e doar un vis. Important e că nu am pierdut

Cristian Pustai (Imagine: Alexandru Hreniuc/ Mediafax Foto)

"Am întâlnit un adversar puternic. Important e că nu am pierdut. Păcat că nu avem voie să facem mai multe schimbări. Important e ca Pandurii să se bată pentru obţinerea unor rezultate bune până în ultimul minut. Asta înseamnă că reprezentăm cu cinste fotbalul românesc şi că încercăm să ne îndeplinim un vis, care deocamdată e doar un vis", a spus Pustai la Sport.ro.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a terminat la egalitate, joi seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa portugheză Pacos Ferreira, într-un meci din etapa a II-a a Grupei E a Ligii Europa, în care a condus cu 1-0 timp de 44 de minute.

Momcilovici a deschis scorul, în minutul 5, iar Pacos Ferreira a egalat prin Rui Miguel, în minutul 49.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici