Pustai: Trebuie să ne obişnuim să plecăm la fiecare meci de la 0-1

Antrenorul Cristi Pustai a declarat, duminică seară, că jucătorii echipei Gaz Metan Mediaş trebuie să se obişnuiască să înceapă fiecare meci de la 0-1, aluzie la faptul că formaţia sa reuşeşte să revină după ce este condusă.

12 afișări
Imaginea articolului Pustai: Trebuie să ne obişnuim să plecăm la fiecare meci de la 0-1

Pustai: Trebuie să ne obişnuim să plecăm la fiecare meci de la 0-1 (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost un meci frumos, la care au contribuit ambele formaţii. Chiar dacă este nou-promovată, Internaţional a jucat un fotbal adevărat, iar noi am crezut în victorie; trebuie să ne obişnuim să plecăm la fiecare meci de la 0-1. Acum am schimbat la pauză sistemul şi am jucat cu trei fundaşi şi consider că am meritat victoria, pentru că am jucat bine şi am marcat multe goluri. Am avut o posesie şi joc consistent şi sunt mulţumit chiar şi atunci când ratăm. Am întâlnit un public civilizat, iar noi nu avem nicio vină că FC Argeş a fost retrogradată. Dacă nu eram noi, erau alţii în locul nostru care rămâneau în prima ligă", a afirmat Pustai.

Echipa Gaz Metan Mediaş a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-2 (0-1), formaţia Internaţional Curtea de Argeş, într-un meci contând pentru etapa a III-a a Ligii I.

Gaz Metan a fost condusă încă din minutul 5, reuşind să egaleze şi apoi să preia conducerea.

În meciul din etapa trecută, cu Universitatea Craiova, echipa din Mediaş a fost de asemenea condusă încă din primele minute ale jocului, reuşind apoi egalarea şi victoria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici