Putem avea o nouă „generaţie de aur”. Ministrul Tineretului, Ionuţ Stroe, este optimist după discuţia cu Gică Hagi

  • Ionuţ Stroe, Ministrul Tineretului şi Sportului, s-a întâlnit cu Gică Hagi joi, 11 iunie
  • Cei doi au discutat despre sport, finanţarea sportului, dar şi despre legătura dintre cluburi şi autorităţi
  • Echipa lui Hagi, Viitorul, care e în play-out, va juca primul meci duminică, cu Poli Iaşi, pe teren propriu
193 afișări
Imaginea articolului Putem avea o nouă „generaţie de aur”. Ministrul Tineretului, Ionuţ Stroe, este optimist după discuţia cu Gică Hagi

Putem avea o nouă "generaţie de aur". Ministrul Tineretului Ionuţ Stroe este optimist după discuţia cu Gică Hagi - DE PUBLICAT

Cum sună „o nouă generaţie de aur”? Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, crede că fotbalul românesc se poate ridica la nivelul la care era generaţia lui Hagi, Popescu şi Dumitrescu. Stroe s-a întâlnit joi, 11 iunie, cu Gică Hagi. „E unul dintre marii campioni ai României şi un sportiv celebrat la nivel mondial”, a scris Stroe pe Facebook. 

Cei doi au discutat despre „sport, despre finanţarea sportului, despre necesitatea parteneriatului dintre autorităţi şi cluburi. Despre efort, sacrificii şi performanţă”.

În România vineri, 12 iulie, se va relua fotbalul. Primul meci va fi de la ora 20:00, dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani. Viitorul va juca duminică, 14 iunie, pe teren propriu, cu Poli Iaşi. 

Am avut azi onoarea şi plăcerea să discut cu Gheorghe Hagi la sediul MTS. Dincolo de performanţele sale ca jucător, graţie experienţei sale internaţionale, Hagi a construit la Constanţa un proiect unic în România.

Academia sa propulsează anual jucători tineri foarte valoroşi, iar clubul de fotbal a reuşit performanţe incredibile la nivel competiţional.

Am convingerea că, alături de Gheorghe Hagi şi prin contribuţia celorlalţi sportivi de valoare ai României, putem construi o nouă generaţie de aur”, a scris Ionuţ Stroe, pe pagina lui de Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici