Quique Sanchez Flores: Sunt foarte, foarte mândru de jucătorii mei

Antrenorul echipei Atletico Madrid, Quique Sanchez Flores, a declarat, miercuri seară, după ce formaţia sa a învins, cu scorul de 2-1 după prelungiri, pe Fulham şi a câştigat Liga Europa, că este foarte mândru de jucătorii săi.

14 afișări
Imaginea articolului Quique Sanchez Flores: Sunt foarte, foarte mândru de jucătorii mei

Quique Sanchez Flores: Sunt foarte, foarte mândru de jucătorii mei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Suntem extrem de fericiţi că ne-am atins obiectivul. Este un motiv de bucurie pentru mine şi sper că fanii sunt mândrii de noi. Suntem conştienţi de faptul că a trecut mult timp de la ultimul succes pe plan european şi va trebui să profităm de acest succes. Am ştiut că va fi dificil să marcăm împotriva lui Fulham, care formează o echipă bine organizată. În această seară au fost două meciuri într-unul singur, deoarece a trebuit să atacăm cu toate forţele, dar să ne şi apărăm atent în faţa unei formaţii care a meritat să joace această finală. Înainte de a intra pe teren, le-am spus jucătorilor mei să fie curajoşi şi să profite din plin de această finală. Sunt foarte, foarte mândru de jucătorii mei şi de această victorie", a spus Sanchez Flores.

Atletico Madrid a câştigat prima ediţie a Ligii Europa, învingând în finală, la Hamburg, cu scorul de 2-1 după prelungiri, formaţia engleză Fulham.

Atletico Madrid a obţinut al doilea trofeu european din istorie, după Cupa Cupelor din 1962.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici