Răchită: Un grup de italieni ce se foloseşte de numele lui Eriksson vrea să cumpere Petrolul

Managerul general al clubului Petrolul Ploieşti, Valeriu Răchită, a declarat, miercuri, într-o emisiune televizată, că un grup de investitori italieni care se foloseşte de numele tehnicianului suedez Sven Goran Eriksson vrea să cumpere gruparea prahoveană.

278 afișări
Imaginea articolului Răchită: Un grup de italieni ce se foloseşte de numele lui Eriksson vrea să cumpere Petrolul

Răchită: Un grup de italieni ce se foloseşte de numele lui Eriksson vrea să cumpere Petrolul (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Am primit o hârtie oficială a unui grup de investitori din Italia, care se folosesc de numele lui Sven Goran Eriksson, prin care suntem anunţaţi că vor să cumpere Petrolul. Fiul lui Eriksson a fost la meciul cu Gaz Metan Mediaş. Mâine (n.r. - joi), ne vom întâlni cu domnul Capră, cu Florian Walter şi cu domnul primar. Dacă italienii vor înainta o ofertă, atunci poate domnul Capră va face o afacere şi-l va vinde. Eu vreau să mă ţin de cuvânt faţă de ce am discutat în iarnă cu domnul Walter. Eu voi pleca, dar mai stau până mâine", a spus Răchită, la DigiSport.

În februarie, acţiunile deţinute de FSLI Petrom, LASP, Liviu Luca, Florin Bercea şi Eduard Alexandru la Petrolul Ploieşti au fost cedate către oamenii de afaceri Daniel Capră şi Daniel Alexandru Capră şi către firma SC JIF SRL.

Finanţatorul Universităţii Cluj, Florian Walter, intenţionează să renunţe la susţinerea grupării ardelene şi să preia Petrolul Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici