Rada a condus antrenamentul de sâmbătă al echipei Rapid. Conducerea clubului e nemulţumită de Sabău

Antrenorul secund Marian Rada a condus şedinţa de pregătire de sâmbătă dimineaţă a echipei Rapid, fiind posibil ca gruparea giuleşteană să renunţe la serviciile tehnicianului Ioan Ovidiu Sabău, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul clubului.

96 afișări
Imaginea articolului Rada a condus antrenamentul de sâmbătă al echipei Rapid. Conducerea clubului e nemulţumită de Sabău

Marian Rada a condus antrenamentul de sâmbătă al echipei Rapid (Imagine: Vlad Chirea/Arhiva Mediafax Foto)

Sabău a asistat totuşi, de pe marginea terenului, la antrenamentul care a avut loc la baza Pro Rapid.

Conducerea clubului giuleştean este nemulţumită de Ioan Ovidiu Sabău, mai ales după înfrângerea de vineri, din meciul cu FC Braşov.

Oficialii FC Rapid sunt îngrijoraţi că în cazul în care situaţia nu se redresează la club obiectivele echipei ar putea fi compromise în totalitate şi în consecinţă este posibil să îl înlocuiască pe Sabău cu Marian Rada.

"O decizie în privinţa schimbării conducerii tehnice se va lua în perioada următoare", au precizat sursele citate.

Formaţia Rapid a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-0), de echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I, primul pentru antrenorul Sorin Cârţu pe banca tehnică a braşovenilor. FC Braşov a deschis scorul prin Buga '38, diferenţa fiind majorată de Ionescu '45+2. Pentru Rapid a înscris Ilijoski, în minutul 86.

Luni, Rapid va întâlni în deplasare echipa Dinamo, într-un meci restanţă din etapa a IV-a a Ligii I.

Ioan Ovidiu Sabău este antrenorul formaţiei Rapid din luna iunie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici