Rada: Pentru mine nu contează să fiu campion de toamnă, ci să câştigăm titlul la final

Fundaşul echipei Steaua Ionuţ Rada a declarat, marţi, că pentru el nu contează dacă echipa sa va deveni campioană de toamnă, precizând că important este ca gruparea bucureşteană să fie pe primul loc la finalul sezonului din Liga I.

11 afișări
Imaginea articolului Rada: Pentru mine nu contează să fiu campion de toamnă, ci să câştigăm titlul la final

Rada: Pentru mine nu contează să fiu campion de toamnă, ci să câştigăm titlul la final (Imagine: Sebastian Sascau/Mediafax Foto)

"Ne-a priit pauza asta şi sper să începem această serie de meciuri cu rezultate bune. Vine o perioadă de şase meciuri din care trebuie să obţinem maximum posibil. Pentru mine nu contează să fiu campion de toamnă. Cel mai important este ca la finalul campionatului să câştigăm titlul", a spus Ionuţ Rada.

Jucătorul stelist a afirmat că echipa sa are şanse de calificare în Liga Europa, unde mai are de disputat două partide, în grupa H a competiţiei, cu Sheriff Tiraspol şi cu Twente.

"Avem ceva şanse şi în Liga Europa, iar pentru o calificare trebuie ca noi să câştigăm ultimele două meciuri şi Fenerbahce să învingă pe Twente. Vom prefera să aflăm rezultatul acelui meci abia după ce vom termina noi de jucat cu cei de la Sheriff. Oricum, cele două meciuri ale noastre sunt importante şi pentru coeficientul ţării în cupele europene".

Ionuţ Rada consideră că gestul colegilor săi care au fost la o petrecere într-o zi liberă nu este deloc condamnabil.

"Cred că fiecare jucător are dreptul să-şi petreacă ziua liberă aşa cum crede el că e mai bine. Nu văd de ce trebuie să fie criticaţi atâta timp cât nu aveau antrenament a doua zi plus că mai erau opt zile până la următorul meci. Dacă joci fotbal nu înseamnă că nu mai ieşi pe niciunde, mai ales în ziua liberă", a adăugat Rada.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici