Rada: Sper să le redau băieţilor plăcerea de a juca şi să ne atingem obiectivul

Noul antrenor al echipei Rapid, Marian Rada, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte să le redea jucătorilor plăcerea de a juca şi a precizat că vrea să califice gruparea "alb-vişinie" în Liga Europa.

8 afișări

"Sper să le redau băieţilor plăcerea de a juca. Să aducem din nou suporterii alături de echipă şi să ne atingem obiectivul, acela de a ne califica în Liga Europa. Aceasta este o etapă în viaţa Rapidului care trebuie depăşită. Nu m-a surprins că s-a apelat din nou la mine. Acum era şi greu să se aducă un om din afară pentru că era greu să se acomodeze cu atmosfera din Giuleşti şi cu situaţia de la Rapid", a spus Rada.

El a menţionat că nu putea refuza oferta de a prelua formaţia Rapid, aflată în dificultate. "În vară fac 28 de ani de când sunt aici şi dacă nu sărim să ajutăm acum, atunci când? Dac cei din conducere au considerat că eu sunt potrivit, eu voi ajuta cu mare plăcere Rapidul", a mai spus el.

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că tehnicianul Marian Rada va fi antrenorul giuleştenilor până la finalul sezonului, el urmând a fi ajutat ca secund de jucătorul Daniel Pancu.

Rada a fost până în prezent antrenor la Rapid II. El îl va înlocui pe tehnicianul Marius Şumudică, care şi-a reziliat contractul cu FC Rapid, în urma rezultatelor slabe ale echipei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici