Rădoi: Deocamdată mă simt împlinit doar ca om

Căpitanul FC Steaua, Mirel Rădoi, a declarat, marţi, la Oliva Nova, unde echipa sa efectuează un stagiu de pregătire, că deocamdată se simte împlinit doar ca om, deoarece ca fotbalist mai are multe de realizat, informează site-ul oficial al grupării "roş-albastre".

1 afișare
Imaginea articolului Rădoi: Deocamdată mă simt împlinit doar ca om

Rădoi: Deocamdată mă simt împlinit doar ca om

"Mă simt împlinit ca om, deocamdată. Ca fotbalist, mai am mulţi ani de jucat şi nu mi-am îndeplinit toate obiectivele. Sper să realizez, împreună cu această echipa şi cu aceşti colegi, ceea ce mi-am propus. Adică un turneu final cu echipa naţională şi accederea mai departe dintr-o grupă de Liga Campionilor. Este posibil orice daca investeşti şi o faci cu cap. Nu spun că putem ajunge în semifinale, dar de grupe putem trece", a comentat Rădoi.

Jucătorul FC Steaua a afirmat că nu este frustrant pentru stelişti faptul că o echipă de provincie, CFR Cluj, este lider, ci pentru alţii, care n-au fost în Liga Campionilor până acum. "Nu ne interesează transferurile adversarilor. Noi suntem pe locul patru deocamdată şi abia aşteptăm să înceapă campionatul, pentru a putea ocupa o poziţie fruntaşă. E treaba fiecărui club cum îşi organizează petrecerile de campioni, de locul doi, de locul trei, dar eu cred că nu s-a terminat lupta pentru titlu. Pentru noi nu este frustrant că o echipă din provincie este lider, fiindcă am jucat în fiecare an în primăvara europeană sau în Liga Campionilor. Probabil este pentru ceilalţi, care nu au apucat să joace în Ligă. Motivele ascensiunii lor? Au investit mai mulţi bani, nu li s-a acordat atenţia pe care o s-o aibă de acum încolo şi a contat această dorinţă ca o echipă din provincie să participe în cupele europene. Noi mai avem câteva cuvinte de spus în acest retur şi nu va fi aşa de simplu pentru ei", a spus Rădoi.

Mirel Rădoi a comentat avantajele şi dezavantajele faptului că Steaua se va axa acum doar pe campionat. "Poate şi faptul că jucăm o data la săptămână este un avantaj, însa patru ani la rând am fost învăţaţi să jucăm trei meciuri pe săptămână şi nu cred că era o problemă. Le lipsesc meciurile din cupele europene tuturor jucătorilor din Liga 1, pentru că plecăm la echipe de afară şi, când dăm de acel ritm, nu putem ţine pasul cu ei. Şi noi avem nevoie de acest ritm, fiindcă este importantă constanţa şi să avem cât mai multe meciuri, indiferent de competiţie", a spus el.

Rădoi a reluat pregătirile alături de colegii săi odată cu reunirea lotului pentru noul sezon, după ce a absentat patru luni de pe gazon din cauza unei accidentări grave. El a evoluat ultima oară în luna august, într-un meci amical România - Turcia, în timpul căruia s-a accidentat la genunchiul stâng. Ulterior, el a fost operat în Italia, unde i s-a reconstruit cartilajul la nivelul condilului femural extern şi s-a stabilizat rotula genunchiului stâng.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici