Rădoi: La cum a arătat azi, CFR Cluj nu se poate bate la campionat

Directorul sportiv al FC Steaua, Mirel Rădoi, a declarat după meciul cu CFR Cluj, scor 1-1, că jocul a fost dificil, dar a menţionat că după părerea sa formaţia clujeană "nu se poate bate la campionat", având în vedere prestaţia de sâmbătă seară.

2 afișări

"O partidă dificilă, speram să câştigăm trei puncte, dar din păcate nu am reuşit. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar la cum a arătat azi, CFR Cluj nu se poate bate la campionat. Prefer să fac egal şi să joc aşa cum am jucat noi azi decât să câştig un punct aşa cum au făcut-o ei. Cu tot respectul pentru tactica lor", a spus Rădoi.

Mirel Rădoi a precizat, referitor la faptul că a folosit mai mulţi jucători care sunt în mod normal rezerve, că la Steaua "nu există cuvântul titular". "Oricine face parte din această echipă trebuie să poată activa în orice moment în primul 11. În plus, era şi un risc să avem jucători accidentaţi pentru meciul cu Partizan. Avem ceva probleme medicale cu Varela şi Stanciu. Vom vedea până la ora jocului dacă ei vor putea intra sau nu cu Partizan", a menţionat el.

Rădoi a subliniat că jucătorii tineri din echipă au nevoie de susţinere, nu de apostrofări: "Iancu a acuzat ceva probleme şi nu mai putea continua după pauză. E uşor să-l acuzăm pe el, la fel ca şi pe ceilalţi jucători tineri, dar ei au nevoie de susţinere acum, nu de apostrofări. Îi înţeleg pe suporteri, sunt supăraţi pentru că am pierdut două puncte, dar noi le vom da acestor tineri credit în continuare".

Mirel Rădoi a mai declarat că la Steaua există o lipsă de concetrare pe început de partidă. "Sper să rezolvăm repede şi această problemă. Nu ne vom permite relaxarea aceasta cu Partizan. Le-am spus jucătorilor că trebuie să aibă atitudinea din repriza a doua şi la începutul meciului", a adăugat el.

Formaţia Steaua a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida disputată sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei CFR Cluj, în etapa a treia a Ligii I. Golurile au fost marcate de Tudorie '57 pentru gazde şi Tiago Lopes '16 pentru CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici