Rădoi: Noi suntem principalii vinovaţi, nu vrem ca Răzvan Lucescu să-şi dea demisia

Fotbalistul Mirel Rădoi a declarat, vineri seară, după remiza cu Albania, scor 1-1, că principalii vinovaţi pentru acest rezultat sunt jucătorii şi că nu vrea ca selecţionerul Răzvan Lucescu să demisioneze, după cum a scandat publicul la finalul partidei.

18 afișări
Imaginea articolului Rădoi: Noi suntem principalii vinovaţi, nu vrem ca Răzvan Lucescu să-şi dea demisia

Rădoi: Noi suntem principalii vinovaţi, nu vrem ca Răzvan Lucescu să-şi dea demisia (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Urâtă seară, am fost mobilizaţi să luăm cele trei puncte. Nu e o grupă uşoară, am început prost. Suntem alături de Răzvan, indiferent de numele antrenorului eram în aceeaşi conjunctură. Nu vrem să-şi dea demisia, noi suntem principalii vinovaţi, că n-am pus în practică ce am exersat la antrenamente. Fiecare ar trebui să-şi reproşeze ce n-a fost în stare să facă. Îmi reproşez faza golului, că îi puteam mobiliza mai mult pe jucători, dar fiecare trebuie să îşi facă o analiză. Avem valoare, nu mai e valoarea din campaniile trecute, arătăm că nu avem nicio mare experienţă, asta e problema noastră. Partea bună a lucrurilor e că nu avem timp să ne plângem, ci să jucăm la victorie la Minsk şi să recuperăm punctele. Încercăm prin această forţă de grup să arătăm că avem valoare, chiar dacă valoarea individuală ne lipseşte", a spus Rădoi.

Gabriel Torje a afirmat că remiza cu Albania este ca o înfrângere. "Acest egal e ca o înfrângere, a fost un debut nefericit pentru mine. Sper să facem trei puncte în Belarus, apoi vor veni alte meciuri importante. Ne doare ce se întâmplă, suporterii trebuie să fie alături de noi, împreună vom reuşi. Albania s-a apărat, pentru ei acest egal e ca o victorie. S-au apărat de la început până la sfârşit. Mai sunt multe meciuri până la final, acum trebuie neapărat să învingem în Belarus", a precizat Torje.

Bogdan Stancu a calificat rezultatul de 1-1 drept "un egal nefericit". "E trist, ne-am dorit cu toţii să câştigăm, am pregătit bine meciul. Jocul ne-a pedepsit, e un rezultat urât, n-avem nicio scuză, e echivalentul unei înfrângeri. Numai cu o victorie în Belarus ne mai putem salva, trebuie să lăsăm capul jos. Nu pot să mă bucur pentru gol, sper să o fac în Belarus. Poate asta este, nu avem valoare. Toată lumea vrea numai victorii, dar asta este. N-avem ce să-i reproşăm lui Lobonţ, şi-a făcut treaba bine. E un egal nefericit", a explicat Stancu.

Selecţionata României a terminat, vineri, la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat pe teren propriu, la Piatra Neamţ, în compania reprezentativei Albaniei, în debutul grupei D a preliminariilor pentru Campionatul European din 2012, găzduit de Polonia şi Ucraina. România va întâlni, marţi, de la ora 20.30, la Minsk, naţionala Belarusului. La finalul partdiei, din tribune s-a strigat "Demisia!"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici