Rădoi: Steaua nu a făcut blaturi; am unele informaţii despre ce se întâmplă în Liga I

Căpitanul FC Steaua, Mirel Rădoi, a declarat că nu se va ajunge la retrogradarea echipei sale după cazul "Valiza", deoarece nu a făcut niciun blat, şi a adăugat că, la vremea potrivită, va spune mai multe, FRF nefiind, în opinia sa, străină de ce se "întâmpla" înainte de 2002 în fotbalul românesc.

22 afișări
Imaginea articolului Rădoi: Steaua nu a făcut blaturi; am unele informaţii despre ce se întâmplă în Liga I

Rădoi: Steaua nu a făcut blaturi; am unele informaţii despre ce se întâmplă în Liga I (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am nici cea mai mică emoţie cu DNA. Ce-am spus, rămâne spus. Totul este teatru. Nu cred că se va ajunge la retrogradarea Stelei, dar dacă se ajunge acolo, nu avem ce face. Totul pleaca de la Gigi Becali, el este cel vizat. Deja avem şase puncte de recuperat, dacă ne mai iau încă nouă, va fi greu pentru noi. Dacă se va ajunge la ceva grav, atunci voi avea şi eu ceva de spus, pentru că ştiu foarte multe informaţii. Steaua nu a facut niciun blat, nu a făcut nimic. Singura problemă e că s-au găsit nişte bani. Străinii de la CFR ştiu şi ei ce s-a întâmplat la Cluj", a spus, duminică, Rădoi la GSP TV.

Rădoi a vorbit şi despre viitorul său fotbalistic, precizând că este dispus să rămână la Steaua. "Deja mi-am anulat biletul de Milano. Dacă nu se va întâmpla nimic, rămân la Steaua şi voi continua fără probleme în Ghencea. Nu am vorbit cu Chivu despre Inter pentru că îmi este puţin jenă. Dacă va fi să plec, vreau să plec pe valoarea mea. Sper ca anul acesta să plece unul dintre mine şi Goian. Vom vedea după sărbători dacă iese ceva sau nu. Am rămas impresionat de Mourinho, am discutat când a venit în România, am fost surprins să îmi acorde atâta atenţie", a spus Rădoi.

Căpitanul FC Steaua nu a vrut să discute despre revenirea pe banca tehnică a echipei "roş-albastre" a antrenorului Marius Lăcătuş. “Nu cred că ne dau peste cap schimbările de antrenori. Nu mai vreau să schimb antrenorii la Steaua. Sper să plec eu”, a adăugat Rădoi.

Mirel Rădoi lasă să se înţeleagă că deţine informaţii conform cărora oficiali ai FRF ar fi participat, în trecut, la meciuri aranjate. "Până acum, când cei din fruntea federaţiei participau la meciuri pentru care suntem noi acuzaţi acum, nu se făcea atât tam-tam. Sunt foarte informat şi ştiu ce se întâmpla înainte de 2002. Să nu ne mai spună nouă că nu e bine ce am făcut, pentru că ei au început asta”, a precizat el la postul citat, conform www.sport.ro.

Citeşte şi

Gigi Becali, deferit justiţiei în dosarul "Valiza"

Gigi Becali şi alte trei persoane, urmărite penal de DNA

Mirel Rădoi şi Petre Marin vor fi cercetaţi pentru mărturie mincinoasă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici