Radu Voina: Contribuţia mea nu există la această victorie

Noul antrenor al echipei Oltchim, Radu Voina, a declarat, după victoria, cu scorul de 36-30, din meciul cu formaţia Krim Ljubljana, din etapa a doua a grupelor semifinale ale Ligii Campionilor, că nu a avut o contribuţie la acest rezultat.

11 afișări
Imaginea articolului Radu Voina: Contribuţia mea nu există la această victorie

Radu Voina: Contribuţia mea nu există la această victorie (Imagine: Mircea Roșca/Mediafax Foto)

"Contribuţia mea nu există la această victorie. Eu am venit să ajut Oltchimul, dar nu am efectuat decât un antrenament. Mă bucur pentru fete, le-am şi felicitat la finalul întâlnirii. Mă bucur şi pentru acest public minunat, a fost formidabil. E drept să s-au făcut şi destule greşeli în această partidă dar au venit în urma unei dorinţe formidabile de victorie din partea fetelor. Totuşi, am mai spus-o şi o repet, le-am spus-o şi fetelor, nimeni să nu se aştepte că Oltchim nu va mai pierde niciodată. Nu există o astfel de echipă în lume care să câştige toate meciurile", a spus Voina.

El a precizat că nu ştie ce decizie ar fi luat dacă ar fi fost pus să aleagă între Oltchim şi naţionala feminină a cărui selecţioner este: "Eu am cerut acordul Federaţiei pentru a veni la Vâlcea să dau o mână de ajutor. Sincer, nu ştiu ce făceam dacă eram pus să aleg pentru că ţin foarte mult la echipa naţională".

În ceea ce priveşte următoarea partidă din Liga Campionilor, cea cu Gyor din Ungaria, Voina a declarat că va fi o întâlnire dificilă. "Va fi un alt meci dificil, altele vor fi datele problemei. Ne aşteaptă o săptămână intensă în care vom pregăti această partidă pe care, normal, ne dorim să o câştigăm", a afirmat Voina.

Campioana României la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea a învins duminică, pe teren propriu, formaţia slovenă Krim Mercator Ljubljana, cu scorul de 36-30 (18-13), rezultatul fiind obţinut la debutul pe banca tehnică a selecţionerului Radu Voina.

Citește și:

Oltchim, victorie în Liga Campionilor

Tadici: Oltchim poate ajunge în finala Ligii Campionilor

Oltchim, calificată în grupele principale ale Ligii Campionilor

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici