Răducan: Nu cred că a fost ultimul meci al lui Tătăruşanu la Steaua, el este un jucător de viitor

Directorul sportiv Narcis Răducan a declarat, vineri, la întoarcerea delegaţiei echipei Steaua din Olanda, că pentru Ciprian Tătăruşanu meciul cu Twente din şaisprezecimile Ligii Europa nu a fost ultimul în tricoul roş-albastru, precizând că portarul este un "jucător de viitor".

118 afișări
Imaginea articolului Răducan: Nu cred că a fost ultimul meci al lui Tătăruşanu la Steaua, el este un jucător de viitor

Narcis Raducan (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax foto)

El a adăugat că Tătăruşanu, care a greşit, joi, la unicul gol al partidei Twente - Steaua, scor 0-1, trece prin "momente dificile". "A fost o greşeală şi astfel de momente intervin în cariera unui jucător. Nu cred că acesta a fost ultimul lui meci la Steaua. La supărare se spun multe lucruri, iar Ciprian trece acum prin momente dificile. Dar el este un jucător de viitor, probabil cel mai bun portar din România", a spus Răducan.

Oficialul stelist susţine că în urma parcursului din actuala ediţie a Ligii Europa rămân jucătorii care s-au remarcat în această competiţie. "Jucătorii sunt supăraţi pentru că ne-am pus mari speranţe în această partidă, dar din păcate nu am concretizat ocaziile avute. Trebuie să luăm ceea ce este bun în această competiţie pentru că au fost şi multe câştiguri, au apărut unii jucători şi sper ca acest lucru să ne ajute", a menţionat directorul sportiv.

Întrebat dacă se pune în discuţie despărţirea de antrenorul Ilie Stan în urma eşecului cu Twente, Răducan a negat.

Mijlocaşul Pablo Brandan nu a făcut parte din delegaţia echipei Steaua care s-a întors, vineri, de la Amsterdam. "Pablo Brandan nu a venit în România, a plecat în China să facă cunoştinţă cu noii săi colegi, după care se va întoarce aici să îşi ia bagajele", a explicat Narcis Răducan.

Echipa Steaua Bucureşti a ratat calificarea în optimile de finală ale Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), la fel ca şi în tur, de formaţia olandeză Twente Enschede, în manşa secundă a 16-imilor competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici