Răducan: Probabil este şi dorinţa lui Kapetanos să plece de la Steaua

Directorul sportiv al echipei Steaua, Narcis Răducan, a declarat, sâmbătă, că probabil este şi dorinţa atacantului grec Pantelis Kapetanos să părăsească gruparea "roş-albastră", urmând ca patru sau cinci jucători să fie transferaţi la alte formaţii.

10 afișări
Imaginea articolului Răducan: Probabil este şi dorinţa lui Kapetanos să plece de la Steaua

Răducan: Probabil este şi dorinţa lui Kapetanos să plece de la Steaua (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Cu Kapetanos nu s-a definitivat nimic. Sigur, s-a făcut public acum că există negocieri avansate să părăsească clubul, probabil este şi dorinţa lui. În scurt timp probabil vom afla cu toţii ce se va întâmpla. Şi Angelov intră în aceeaşi categorie. Sunt 4-5 jucători care vor părăsi echipa şi în mod natural vor veni alţi trei", a spus Răducan.

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a negat zvonurile că fundaşul George Galamaz ar urma să fie transferat la Dinamo.

"George a trecut pe la Dinamo. El este jucătorul Stelei şi cine vine la Steaua nu mai poate pleca", a spus el.

Oficialul stelist este convins că atacantul Bogdan Stancu nu va fi transferat până la sfârşitul sezonului.

"Bogdan Stancu este dorit de foarte multe echipe, însă el este jucătorul nostru şi cu siguranţă va rămâne aşa până la sfârşitul campionatului", a mai spus Argăseală.

Argăseală a menţionat că încă mai regretă eşecul Stelei de la Napoli care a condus la eliminarea din Liga Europa.

"Rămân tot timpul urme. Vin totuşi sărbătorile acum, sper să nu rămână urme atât de mari încât sărbătorile să aibă o altă semnificaţie decât ar trebui. Însă, este foarte greu, mai ales din cauza condiţiilor în care am pierdut meciul. Sper totuşi să fie nişte sărbători liniştite", a adăugat el.

Jucătorii stelişti George Galamaz, Andrei Ionescu şi Cezar Lungu, directorul sportiv Narcis Răducan şi preşedintele CA al clubului, Valeriu Argăseală, au împărţit, sâmbătă, cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă la Adăpostul de zi şi de noapte pentru copiii străzii "Casa Noastră", din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici