Răducanu, după meciul cu Rybakina: „Am încredere că pot trece peste"

  • În ciuda faptului că a suferit una dintre cele mai dure înfrângeri din cariera sa la Sydney Tennis Classic, Emma Răducanu vrea să treacă peste acest moment şi să se concentreze pe viitor.
  • „Obiectivul meu este să-mi păstrez echilibrul.”, a declarat britanica după meci.
297 afișări
Imaginea articolului Răducanu, după meciul cu Rybakina: „Am încredere că pot trece peste"

Campioana în exerciţiu de la US Open nu a reuşit să facă decât un game în meciul pierdut marţi, în primul tur, în faţa Elenei Rybakina, care s-a impus cu 6-0, 6-1. Cu toate acestea, Răducanu a reuşit să păstreze o atitudine pozitivă după meci.

„Cred că voi trece peste asta", a declarat vedeta britanică, citată de tennisuptodate.com. „Ieri a fost cam a doua oară când am jucat puncte cu adevărat competitive în ultimele două luni. Sunt încrezătoare că pot să trec peste asta şi să continui să merg mai departe şi să muncesc în continuare."

Răducanu a suferit câteva înfrângeri în primele runde după triumful său uimitor de la US Open de anul trecut, luându-şi în cele din urmă liber pentru restul sezonului şi găsindu-şi un nou antrenor. Numărul 18 mondial are acum o ţintă uriaşă pe spate, dar pare să fi dezvoltat mentalitatea potrivită pentru a merge mai departe.

„Vreau doar să continui să intru pe teren", a declarat jucătoarea de 19 ani.

„Chiar dacă voi continua să fiu doborâtă, este vorba doar de a mă ridica din nou şi, practic, de a cădea în faţă. Eşti cu un pas mai bun şi înveţi mai mult. Sunt abia la începutul primului meu sezon. Obiectivul meu este să-mi păstrez echilibrul”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici