Rădulescu: Avem un selecţioner care nu mai e aşa rece faţă de antrenorii de cluburi

Preşedintele Şcolii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu, susţine că selecţionerul "tricolorilor", Răzvan Lucescu, are o relaţie mult mai deschisă cu antrenorii de cluburi decât ultimii predecesori ai săi.

10 afișări
Imaginea articolului Rădulescu: Avem un selecţioner care nu mai e aşa rece faţă de antrenorii de cluburi

Rădulescu: Avem un selecţioner care nu mai e aşa rece faţă de antrenorii de cluburi (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Federaţia Română de Fotbal este într-un moment bun acum. S-au liniştit apele după alegeri. Avem un selecţioner care nu mai este rece faţă de antrenorii de cluburi, cum au fost alţii", a spus Mircea Rădulescu în deschiderea Reuniunii Profesionale, Acţiune de Perfecţionare a Şcolii Federale de Antrenori.

La întâlnire au participat antrenorii din Liga I, Liga a II-a şi deţinătorii Licenţelor Pro. Printre cei prezenţi s-au numărat şi Gheorghe Hagi şi Mircea Rednic.

Antrenorul echipei naţionale a României, Răzvan Lucescu, a vorbit despre activitatea de selecţioner tehnicienilor prezenţi la reuniune, ca şi antrenorul formaţiei de tineret a României, Emil Săndoi.

Directorul General al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu, a fost cel care a deschis sesiunea tehnicienilor români. El a făcut un apel către antrenorii români să fie uniţi şi să se respecte.

Lupescu a mai anunţat că FRF împreună cu AJF-urile lucrează la un proiect pentru înfiinţarea unui campionat interjudeţean cu echipe formate din cei mai buni jucători ai unei regiuni.

Antrenorul echipei Steaua, Mihai Stoichiţă, a fost singurul absent dintre tehnicienii români din Liga I la întâlnire. El a fost absent pentru că se află într-un stagiu de pregătire în Bulgaria alături de lotul stelist. "A fost o prezenţă foarte bună a antrenorilor. Lipsesc cei străini, noi i-am invitat, dar ei nu sunt obligaţi să vină", a precizat Mircea Rădulescu.

Mircea Rădulescu a înmânat diplomele Pro absolvenţilor cursurilor din 2009: Ionuţ Badea, Liviu Ciobotariu, Daniel Iftodi, Gabriel Mărgărit, Dănuţ Oprea, Cristian Pustai, Sandu Tabârcă, Viorel Tănase, Eusebiu Tudor, Nicolae Ungureanu, Emil Ursu şi Valentin Velcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici