Rafael Nadal a dat-o în judecată pe Roselyne Bachelot, fostul ministru francez al Sportului

Roselyne Bachelot, fost ministru al Sănătăţii şi Sportului, a declarat, în luna martie, că jucătorul de tenis, Rafael Nadal, a stat 7 luni departe de terenul de tenis din cauză că ar fi fost depistat pozitiv la un test antidoping. Nadal a anunţat că a acţionat-o în judecată pe Roselyne Bachelot.

2111 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal a dat-o în judecată pe Roselyne Bachelot, fostul ministru francez al Sportului

Rafael Nadal a dat-o în judecată pe Roselyne Bachelot, fostul ministru francez al Sportului

De 9 ori câştigător la Roland Garros, spaniolul Rafael Nadal, a anunţat oficial că a acţionat-o în judecată pe Roselyn Bachelot, fost ministru al Sănătăţii şi Sportului în guvernul francez în perioada 2007-2010.

"O voi acţiona în judecată pe doamna Bachelot pentru comentariile făcute în luna martie a acestui an, în timpul programului de televiziune, Le Grand 8. În acest fel, nu încerc să-mi apăr doar integritatea şi imaginea de sportiv, dar şi valorile pe care mi le-am apărat în toată cariera. Vreau să evit ca personajele publice să mai facă în presă declaraţii false despre un sportiv.", se arată în comunicatul jucătorului de tenis, Rafael Nadal.

În luna martie, Roselyne Bachelot, fost ministru al Sănătăţii şi Sportului în guvernul francez anunţa care a fost de fapt cauza pentru care jucătorul Rafael Nadal a stat departe de tenis timp de şapte luni.

"Ei nu fac publice controalele pozitive din tenis şi îi învaţă pe jucători să ia o pauză de recuperare după aşa-zisele accidentări. Noi ştim că faimoasa accidentare de 7 luni a lui Rafael Nadal a fost de fapt motivul ascunderii unui test anti-doping pozitiv. De multe ori, atunci când timp de câteva luni nu mai vedeţi un jucător de tenis în circuit, înseamnă că acela fost testat pozitiv", a fost declaraţia făcută în presa franceză de Roselyn Bachelot.

Rafael Nadal a pus retragerea temporară din 2012 pe seama unei accidentări la genunchi. Jucătorul spaniol de tenis nu s-a înscris nici la Australian Open, invocând o problemă cauzată de un virus stomacal. Apoi, după 7 luni de absenţă, Rafael Nadal a revenit şi a câştigat competiţiile de la Sao Paulo, Acapulco, Indian Wells, Barcelona, Madrid, Roma, Roland Garros, Montreal, Cincinnati şi US Open, toate desfăşurate în anul 2013.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici