Rafael Nadal a sosit la Barcelona pentru a se testa înainte de începerea turneului

Rafael Nadal, care s-a retras de la turneul de la Monte-Carlo, a sosit miercuri în Catalonia pentru a se testa cu câteva zile înainte de startul turneului ATP 500 de la Barcelona.

75 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal a sosit la Barcelona pentru a se testa înainte de începerea turneului

Rafael Nadal a sosit miercuri în Catalonia. Spaniolul, care s-a retras săptămâna aceasta de la Masters 1000 de la Monte-Carlo, a reuşit câteva lovituri de dreapta, în încercarea de reaprinde speranţa de revenire la turneul de la Barcelona, programat în perioada 15-21 aprilie.

O înregistrare video apărută pe reţelele de socializare arată că pare a fi în formă, atâta timp cât vine vorba de a juca de pe linia de fund. Pe de altă parte, rareori poate fi văzut servind şi tocmai la acest capitol se pare că spaniolul ar avea unele preocupări, din punct de vedere fizic.

Aflat în prezent peste locul 600 în lume, „Taurul din Manacor" ar trebui să anunţe în zilele următoare dacă va participa la Barcelona Open, turneu pe care l-a câştigat de 12 ori, dar pe care nu l-a mai jucat din 2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici