Rafael Nadal, eliminat în sferturi de finală la Beijing

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, cap de serie numărul 2, a ratat, vineri, calificarea în semifinalele turneului de la Beijing (China), dotat cu premii în valoare totală de 3.755.065 de dolari.

112 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal, eliminat în sferturi de finală la Beijing

Rafael Nadal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nadal, revenit în circuit după o accidentare, a fost învins, în sferturile de finală, cu scorul de 6-7 (7), 6-4, 6-3, de slovacul Martin Klizan, locul 56 ATP.

În semifinale, Klizan îl va întâlni pe cehul Tomas Berdych, al treilea favorit al competiţiei, care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-4, de americanul John Isner, cap de serie numărul 8.

În cealaltă semifinală se vor întâlni sârbul Novak Djokovici, principalul favorit al competiţiei, şi britanicul Andy Murray, cap de serie numărul 6. Djokovici l-a învins, în sferturile de finală, cu scorul de 6-2, 6-4, pe bulgarul Grigor Dimitrov, al cincilea favorit al competiţiei, în timp ce Murray a trecut, cu scorul de 6-1, 6-4, de croatul Marin Cilici, cap de serie numărul 4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici