Rafael Nadal i-a dat o veste bună lui Rogerer Federer: "Nu am mai atins racheta de la Indian Wells"

  • Rafael Nadal (33 de ani) a făcut luni seară un Live pe Instagram, acolo unde a vorbit în videoconferinţă cu Roger Federer, Andy Murray and Marc Lopez
  • Jucătorul spaniol a avut probleme până a reuşit să înţeleagă cum funcţionează Instagramul, iar Andy Murray a glumit pe seama lui
  • Nadal a dezvăluit că nu a mai pus mâna pe o rachetă de tenis din martie
143 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal i-a dat o veste bună lui Rogerer Federer: "Nu am mai atins racheta de la Indian Wells"

Rafael Nadal i-a dat o veste bună lui Rogerer Federer: "Nu am mai atins racheta de la Indian Wells"

Rafael Nadal (nr. 2 ATP) şi-a amuzat fanii de pe site-urile de socializare luni seară, când a făcut un Live pe Instagram. Iniţial, tenismenul nu s-a descurcat prea bine cu tehnologia şi le-a transmis oamenilor "după cum vedeţi, sunt un dezastru în tot, dar încerc din greu". Andy Murray a râs de colegul său din ATP, "Asta este incredibil. Poate să câştige 52 de turnee de Grand Slam, dar nu ştie cum funcţionează Instagramul". 

În cele din urmă Nadal a reuşit să realizeze un video call cu Roger Federer (nr. 4 ATP), căruia i-a dezvăluit că nu a mai pus mâna pe racheta de tenis din luna martie. 

Redăm conţinutul discuţiei între Roger Federer şi Rafael Nadal:

"Federer: Nu ai mai jucat de la Indian Wells?

Nadal: Au jucat copiii mei pentru mine?

Federe: Şi tu?

Nadal: Eu nu am mai atins racheta de la Indian Wells.

Federer: Perfect. Nu o să mai poţi să joci tenis când o să revii. 

Nadal: Sper să-mi mai amintesc ceva când o să revin pe teren".

În plus, Rafael Nadal i-a spus lui Federer că nu poate juca cu dreapta. "Pot să joc baschet cu mâna dreaptă, pot să fac orice cu dreapta, dar nu fotbal şi tenis. Am început să joc cu ambele mâini, iar oamenii cu care lucram, probabil, nu ştiau dacă sunt dreptaci sau stângaci". 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici