Rafael Nadal îşi amână revenirea şi e posibil să rateze prezenţa la Barcelona Open

Rafael Nadal are un obiectiv clar în sezonul 2023, prezenţa în plină formă fizică la Roland Garros, şi nu este dispus să rişte nimic pentru el. Motiv pentru care e posibil ca spaniolul să nu e prezinte la unele din turneele importante pe zgură, ce precede Grand Slam-ul francez.

382 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal îşi amână revenirea şi e posibil să rateze prezenţa la Barcelona Open

Rafael Nadal îşi amână revenirea şi e posibil să rateze prezenţa la Barcelona Open

Spaniolul în vârstă de 36 de ani a fost accidentat în cea mai mare parte a anului, câştigând doar unul dintre cele patru meciuri pe care le-a jucat. El a ratat prezenţa la Indian Wells şi Miami Open, dar şi Mastersul de la Monte-Carlo. După retragerea sa de la evenimentul monegasc, se părea că va fi apt pentru Barcelona Open 2023.

Cu toate acestea, publicaţia spaniolă Cadena SER relatează că Nadal ar putea să nu fie pregătit pentru Barcelona şi că ar putea rata chiar şi Openul Madridului din 2023. Obiectivul clar al spaniolului în 2023 este să fie pregătit pentru Roland Garros, unde poate lupta pentru al 23-lea său titlu de Grand Slam, iar potrivit antrenorului francez Patrick Mouratoglou, el va fi pregătit pentru acest turneu. Dar cele mai recente informaţii sunt îngrijorătoare.

"Echipa sa a confirmat pentru Cadena SER dificultăţile prin care trece din cauza accidentării, deoarece nu este 100% refăcut. Acest lucru ridică îndoieli cu privire la datele revenirii sale pe teren, deoarece există zile în care se simte mai bine şi altele în care nu."

"Ceea ce este clar este că, pentru a evita problemele viitoare, spaniolul intenţionează să îşi amâne revenirea atât timp cât este necesar, căutând să se simtă din nou confortabil pe teren."

În prezent, Nadal figurează încă pe lista de înscrieri pentru Barcelona Open 2023 şi ar trebui să ia o decizie în zilele următoare, deoarece turneul ATP 500 se va desfăşura între 17 şi 23 aprilie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici