Rafael Nadal nu va participa la turneul de la Wimbledon

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a anunţat, vineri seară, că nu va participa la turneul de la Wimbledon, unde este deţinătorul titlului, din cauza unor probleme la genunchi.

20 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal nu va participa la turneul de la Wimbledon

Rafael Nadal nu va participa la turneul de la Wimbledon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Retragerea spaniolului, anunţată la o conferinţă de presă la Wimbledon, era vehiculată încă de la sosirea numărului 1 mondial, marţi, la Londra.

După ce a declarat forfait la turneul de la Queen's săptămâna trecută, Nadal a avut probleme la meciurile demonstrative pierdute joi şi vineri cu australianul Lleyton Hewitt şi elveţianul Stanislas Wawrinka, la clubul Hurlingham, din Londra.

El anunţase că va participa la Wimbledon, doar dacă va fi la sută la sută din capacitate.

Dacă elveţianul Roger Federer sau britanicul Andy Murray vor câştiga la Wimbledon, Nadal va pierde locul 1 mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici