Rafael Nadal, semnale de retragere: anunţă că nu se mai întoarce în Mexic

Rafael Nadal îşi continuă turneul sud-american alături de Casper Ruud, iar în timpul evoluţiei sale în Mexic a făcut un anunţ interesant, spunând că cel mai probabil e ultima dată când joacă în ţara sombrero-ului.

249 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal, semnale de retragere: anunţă că nu se mai întoarce în Mexic

Rafael Nadal, semnale de retragere: anunţă că nu se mai întoarce în Mexic

Cariera spaniolului în vârstă de 36 de ani se apropie de sfârşit şi este conştient de acest lucru. După victoria de la Acapulco din acest an, Rafael Nadal nu va mai merge în Mexic anul viitor şi, cum sezonul 2024 este foarte departe, a anunţat că cel mai probabil nu va mai reveni în Mexic în cariera sa.

„Cel mai probabil va fi ultima dată când voi juca în Mexic, Acapulco 2023 nu se află în calendarul meu, iar sezonul 2024 pare foarte departe", a declarat joi Nadal.

„Acum este momentul să mă bucur din plin de acest moment şi să joc într-un cadru emblematic, cu mulţi oameni şi într-o ţară în care m-am simţit mereu iubit", a mai zis Rafa.

"Pentru mine, principalul lucru în acest moment este să pot ajunge la turneele importante în deplină condiţie fizică. Continui să mă bucur zi de zi şi am în continuare obiective care mă entuziasmează la nivel profesionist. Voi încerca să le realizez până când corpul sau mintea mea va spune "ajunge"."

"În acest moment, acest lucru nu s-a întâmplat, aşa că vreau să continui", a explicat Nadal. "Sunt fericit făcând ceea ce fac, îmi place să concurez pe marile scene, iar dragostea oamenilor m-a încurajat să continui", a adăugat el.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici