Rafael Nadal: Zidane e unul dintre cei mai buni antrenori din lume. E un om cu un comportament ireproşabil

Rafa Nadal este membru onorific al Realului şi în trecut a fost prezentat în această postură fanilor prezenţi pe stadionul Bernabeu. Tenismenul participă acum la Roland Garros, dar nu a putut ocoli subiectul plecării lui Zinedine Zidane de la trupa din Madrid.

602 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal: Zidane e unul dintre cei mai buni antrenori din lume. E un om cu un comportament ireproşabil

Rafael Nadal: Zidane e unul dintre cei mai buni antrenori din lume. E un om cu un comportament ireproşabil

"Am fost suprins, logic, pentru că spunea că vrea să continue. Aşa auzisem! Nu e o zi plăcută, mai ales că el este o persoană grozavă. A făcut multe lucruri bune pentru acest club. E unul dintre cei mai buni antrenori din lume, cu un incredibil succes, mai întâi ca jucător şi apoi ca tehnician. E un om cu un comportament ireproşabil, în momentele dificile el întotdeauna zâmbea şi nu a criticat niciodată arbitrii sau jucătorii", a declarat Nadal, aflat la turneul de pe tărâm francez.

Spaniolul a detaliat. "Iarna trecută, când lucrurile mergeau rău la Real, Zidane nu s-a plâns. A crezut în jucătorii săi, cel puţin aşa s-a văzut din exterior, nu ştiu ce s-a întâmplat în vestiar, dar mereu a arătat că are respect pentru toţi. Câştigi, pierzi, sunt momente bune, proaste, asta este...Singurul lucru negativ e că a plecat un om important pentru club, un exemplu pentru tineri şi pentru societate în general. Deci, e ceva rău că a plecat, dar aşa cum a spus şi preşedintele: 'Să sperăm că ne vom revedea în curând cu Zidane!'", a mai spus Nadal, cel care a trecut în turul doi al turneului de la Roland Garros de Guido Pella, scor, 6-2, 6-1, 6-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici